CHI KUNG

Iniciació al Chi Kung - Mas portell

Chi Kung = Salud + Benestar

En un entorn immillorable amb vistes a Montserrat ara pots iniciar-te en l’art del Chi Kung.

El Chi Kung és un art terapèutic, utilitzat fa milers d’anys per mantenir la salut, augmentar la vitalitat i prevenir malalties. És una pràctica corporal formada per suaus moviments físics, exercicis respiratoris i concentració. Es pot practicar a qualsevol edat i s’adapta a qualsevol condició física.

EL SEU OBJECTIU consisteix a mantenir el cos sa, retornant l’estat de l’equilibri, desbloquejant els canals del nostre cos per on flueix l’energia i d’aquesta manera enfortim l’organisme:

A NIVELL FÍSIC estimula la funció dels òrgans interns, activa la circulació, augmenta la capacitat pulmonar, millora el trànsit intestinal, exercita la musculatura, redueix el dolor articular …


A NIVELL MENTAL, disminueix els pensaments negatius, augmenta la capacitat de memoritzar i la concentració, facilita la regulació del son, …


A NIVELL EMOCIONAL I ESPIRITUAL, la seva pràctica és una via per estar en harmonia, un camí per desenvolupar les qualitats humanes i créixer interiorment tenint consciència del moment present.

Peu per persona 5€ , dissabtes i diumenges.

Si esteu interessats contacteu amb nosaltres i us donarem tots els detalls. Formulari de contacte

PRACTICAR CHI KUNG ÉS FER SALUT